Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, àmplia la seua oferta formativa d'Aula Mentor a l'incorporar nous cursos d'idiomes d'anglés en els nivells bàsic i intermedi.

Segons el regidor de l'ADL, Jorge Perelló, "con la incorporació dels nous cursos d'anglés es pretén donar una major oferta formativa als ciutadans de Santa Pola, la qual cosa sens dubte afavorirà l'aprenentatge en idiomes a aquelles persones que ho necessiten per a treballar o per a acreditar el seu nivell de formació en l'estranger. Destacar que els cursos d'aula mentor són certificats pel Ministeri d'Educació, Ciència i Esport".

Els cursos d'Aula Mentor s'impartixen en el Centre de Formació Mestre Tovar des del mes d'abril de 2011. És un tipus de formació oberta, flexible quant a horaris i ubicació, ja que permet la seua realització a través d'Internet, i té per objectiu millorar la formació de les persones adultes. Els cursos es poden realitzar tant a casa com en el Centre de Formació Mestre Tovar, que disposa d'una aula pròpia per a este servici. La matricula de cursos Mentor és de 48 EUR per a dos mesos.

Per a més informació, els interessats poden dirigir-se al Servici Santa Pola Forma, ubicat en el propi centre de formació, carrer Xaloc, núm. 11, o bé cridant al telèfon 965997809, o consultant la nostra oferta formativa d'Aula Mentor en la pàgina web www.adlsantapola.es.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top