Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Des de l'any 2011, l'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, gestiona els cursos d'AULA MENTOR que estan acreditats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Segons ens comenta el Regidor de l'ADL, D. Jorge Perelló: "El Aula Mentor és un recurs formatiu que l'ADL posa a disposició dels ciutadans amb l'objecte de facilitar i acostar la formació a totes aquelles persones que no tenen oportunitat de realitzar una formació presencial, per no disposar de temps.

És per això que esta iniciativa s'ha previst com una formació oberta, flexible i de fàcil aprenentatge, ja que permet que les persones es formen des de la seua pròpia casa i a través d'Internet.

El perfil dels usuaris que es matriculen en els nostres cursos d'Aula Mentor, són principalment, persones adultes que necessiten aconseguir noves competències personals i professionals.

Ja són moltes les persones que cada dia opten per esta formació a mitja, sent el nombre d'usuaris que han passat pels nostres cursos d'aula mentor, des de la seua posada en marxa, més de 200 persones.

Cal destacar que una gran part dels alumnes matriculats es troben en situació de desocupació i utilitzen este recurs formatiu per a millorar la seua preparació davant de la busca d'ocupació.

Entre els cursos més demandats es troben els cursos d'Informàtica (Internet, ofimàtica, programació) , cursos de gestió empresarial (comptabilitat, administració de finques) i idiomes (anglés diferents nivells) .

En la nostra oferta formativa s'incorporen, a més, altres cursos de temàtica molt variada, destacant els cursos relacionats amb l'educació infantil, prevenció de drogodependències, turisme i màrqueting, energies renovables, climatització i electricitat, i altres relacionats amb l'àmbit de la salut, l'educació i la cultura general".

Els cursos d'Aula Mentor disposen de tutor especialitzat i al finalitzar el curs els alumnes s'examinen en la nostra aula d'informàtica de l'ADL ubicada actualment en el Racó Jove. Una vegada finalitzat l'examen els alumnes obtenen una certificació emesa pel Ministeri d'Educación".

Finalment, destacar que l'oferta formativa s'actualitza periòdicament per l'ADL, gràcies a la col·laboració del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, i està disponible en la nostra pàgina web www.adlsantapola.es, on els interessats es poden inscriure de forma online.

2013-10-31 Aula Mentor

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top