Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L’Ajuntament de Santa Pola, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola ha convocat la IV Edició dels Premis Santa Pola Emprén.

L’objecte dels premis és promocionar les noves empreses de la localitat.

Les empreses que presenten les seues candidatures rebran:

  • La gravació d’un vídeo promocional de la seua activitat.
  • i una campanya de publicitat conjunta de totes les empreses premiades, en el periòdic local de Santa Pola.

Podran presentar-se tot tipus d’empreses que complisquen els requisits següents:

  • Que hagen iniciat la seua activitat entre l’1 de gener de 2014 i el 30 de novembre de 2014 a Santa Pola.
  • Que hagen sigut atesos en el Servei Santa Pola Emprén de l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola en el seu procés de constitució.
  • Que la seua activitat tinga presència en Internet, bé siga en xarxes socials, blog, web, etc, perquè puguen fer ús del premi.

Les candidatures es presentaran en l’Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola, ubicada en el carrer Drassanes, 4, de Santa Pola, des del dijous 20 de novembre i fins a finalitzar els fons destinats a este fi o, en tot cas, fins a les 13 hores del dia 15 de desembre de 2014. El model de sol•licitud es facilitarà en les dites oficines o en versió per a omplir en format electrònic disponible en www.adlsantapola.es

Per al seguiment públic del desenvolupament d’estos premis, es podrà consultar el procés d’adjudicació, a través de la web de l’Agència de Desenvolupament Local, www.adlsantapola.es. I posteriorment es realitzarà un acte públic d’entrega de premis.

El servei Santa Pola Emprén, de l’Agència de Desenvolupament local, ha realitzat l’any 2014 un total de 457 atencions, que buscaven assessorament per a crear empreses. D’estes atencions, s’han creat 49 empreses que han generat 84 llocs de treball, d’estes empreses 5 s’han constituït sotal la forma jurídica de Cooperatives de Treball Associat, 3 empreses Societats Limitades, 4 empreses com a Comunitats de Béns i resta han triat la formula d’autònom.

Segons declaracions de Jorge Perelló, Regidor Delegat de l’ADL "l’ADL l’objectiu dels premis és distingir i donar a conéixer els nous empresaris de la localitat, en particular, agrair-los-ho amb l’entrega d’estos premis de promoció i publicitat de la seua activitat, ja que l’emprenedor exercix un paper essencial per a impulsar el dinamisme econòmic i la creació d’ocupació de la nostra localitat"

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top