Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L’Ajuntament de Santa Pola, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola atorga la IV Edició dels Premis Santa Pola Emprén.

L’objecte dels premis és promocionar les noves empreses de la localitat. Les empreses que han presentat les seues candidatures rebran com a premi la gravació d’un vídeo promocional de la seua activitat i una campanya de publicitat conjunta de totes les empreses premiades en el periòdic local de Santa Pola.

Han participat un total de 15 empreses que s’han constituït com a empreses des de l’1 de gener de 2014 fins al 30 de novembre de 2014, que tingueren domicili social en la localitat de Santa Pola i que hagen sigut atesos en el Servei Santa Pola Emprén de l’Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola en el seu procés de constitució.

Les empreses premiades són:

- JAS PUBLICITAT
- MOTORBIKES SANTA POLA, C.B.
- COMERÇ COOL LONDON
- LENCERIA PEPITA
- COMERÇ ERASE UNA VEZ
- COMERÇ ESPACIO GASTRO AGUDELO
- ASSISTENCIA SENIOR VITAL, S.L.
- A.J. HOLIDAYS, COOP.V.
- DIVE TECH EUROPE, S.L.
- COMERÇ ROMPEOLAS
- CENTRE DIDACTOS
- VENECIA TAPAS
- ESCOLA INFANTIL LYSMON II SANTA POLA
- URBAN SOLUTION, COOP.V.
- COMERÇ FET A MÀ

Segons declaracions de Pepe Mazón, Gerent de l’ADL "Els premis tenen com a finalitat l’impuls de la cultura emprenedora, reconeixent i difonent públicament el treball que realitzen les empreses i els emprenedors i les emprenedores del municipi de Santa Pola". Així, ha afegit que "els premiats i participants sou la demostració que a Santa Pola hi ha persones amb moltes idees per a eixir avant". El mes de gener es realitzarà un acte públic d’entrega de premis.

Segons declaracions de Jorge Perelló, Regidor Delegat de l’ADL "l’objectiu dels premis és distingir i donar a conéixer els nous empresaris de la localitat, en particular, agrair-los amb l’entrega d’estos premis de promoció i publicitat de la seua activitat, ja que l’emprenedor exercix un paper essencial per a impulsar el dinamisme econòmic i la creació d’ocupació de la nostra localitat"

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top