Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

L'ADL ha organitzat per a octubre, jornades subvencionades per Diputació, dirigides a empresaris, professionals, treballadors i aturats.

La primera de les jornades tindrà lloc el pròxim onze d'octubre “Cláves d'èxit d'una Botiga Online”. El principal objectiu d'aquest taller és mostrar les tècniques i estratègies que utilitzen les botigues online amb èxit en internet i els principals errors que cometen la majoria de les empreses que comencen a vendre en internet.

La segona jornada “L'art de parlar en públic”, organitzada per al catorze d'octubre, té com a finalitat aportar a tots els assistents una de les competències més necessàries en el món actual com és l'habilitat de parlar en públic, expressant-nos amb seguretat, convicció i credibilitat i fent que el missatge puga arribar d'una manera eficaç. Amb una estratègia que ens oferisca millors resultats en menys temps.

I l'última jornada del mes d'octubre “Com gestionar una crisi reputacional de l'empresa en les xarxes socials” serà el díhuit d'octubre. Amb aquest taller es donarà a conéixer als participants eines per a la correcta gestió d'una crisi de reputacional en les empreses, de com millorar els comentaris que es donen en les xarxes socials i saber tractar adequadament els comentaris negatius que els clients publiquen a través de les xarxes socials.

Si necessites més informació o desitges inscriure't en alguna de les jornades pots fer-ho a través d'aquest enllaç o dirigir-te directament a les oficines de C/Drassanes, 4, telèfon 965417136.