Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

El pròxim dia 6 de juny, tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes del Projecte T’Avalem Vila de Santa Pola II, subvencionat per LABORA i el FSE, i organitzat per l'Agència de Desenvolupament Local.

Aquesta Jornada tindrà com a objectiu principal promoure i difondre el treball realitzat per l'alumnat del T’Avalem. Per a això, s'han convidat a les empreses d'àmbit local i provincial pertanyents als diferents sectors d'activitat de les especialitats impartides (administració i obra de paleta) per a afavorir la seua inserció laboral. A més, s'oferiran activitats per a gaudir en família, per la qual cosa s'han organitzat diversos tallers d'obra de paleta i exposició de fotografies.

El lloc de celebració de la jornada serà la Finca emblemàtica de Santa Pola “Vila Adelaida”, donant començament al matí de 10.00 a 14.00 hores per a continuar a la vesprada de 16.30 a 20.30 hores.

Aquest projecte es va iniciar al juny de l'any passat i té prevista la seua clausura el pròxim 14 de juny. L'equip del Projecte T’Avalem Vila de Santa Pola II espera que la jornada siga grata per a totes les persones que puguen acudir a Vila Adelaida

 

 Tavalem 2019

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top