Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola a través de la seva Agència de Desenvolupament Local, informa que el Servei d'Empreses ha tancat l'any 2018 de forma satisfactòria. Destacar principalment la gestió d'ofertes d'ocupació en el Servei d'Intermediació. S'han tramitat un total de 259 ofertes d'ocupació, gestionant-se 264 llocs, i obtenint-se un percentatge d'inserció del 36,36%. Concretament 185 empreses han confiat en l'ADL per a cobrir els seus llocs vacants.

Quant al nombre d'ofertes gestionades segons el sector econòmic, 128 ofertes d'ocupació pertanyien a empreses del sector serveis, un total de 65 ofertes al sector de l'hostaleria, seguits pel sector Indústria, comerç i construcció, ocupant l'últim lloc el sector de pesca. Destacar que malgrat que la principal activitat del municipi de Santa Pola és el sector de l'hostaleria i restauració s'han gestionat un major nombre d'ofertes d'ocupació pertanyent al sector serveis.

 

Dades gestió ofereixes d'ocupació 2018
Ofertas gestionadas 259
Llocs gestionats privats 264
Insercions per ofertes gestionades 96
Eficacia de las inserciones (objetivo 36,04%) 36,36

 

Des de l'ADL volem animar a les empreses perquè confiïn en nosaltres a l'hora de cobrir els llocs de treball vacants en la seva organització. Des d'aquí els oferim assessorament en la definició dels llocs de treball oferts i dels perfils professionals necessaris per a cobrir les seves ofertes. Duem a terme la difusió de l'oferta d'ocupació a través de les diferents eines de comunicació externa de les quals disposa l'Agència (xarxes socials, llista de distribució, web de l'ADL, etc.) realitzant un va enviar a l'empresa únicament de candidats que s'ajustin al perfil requerit, sent en última instància l'empresa qui continuï el procés de selecció i decideixi a qui contractar. Tot això mantenint la confidencialitat amb les nostres empreses.

D'altra banda animar a totes aquelles persones que estigueu buscant ocupació a visitar l'apartat  d'ofertes d'ocupació de la web de l'ADL. D'aquesta manera podreu consultar l'evolució de totes les ofertes tramitades des de l'Agència, obtenir informació a prop de les ofertes d'ocupació a Europa, així com subscriure-us a la nostra llista de distribució (rebreu en el vostre correu electrònic informació de les ofertes d'ocupació que anem gestionant).

20190211 ofertasempleo


Si eres empresario y quieres que te ayudemos en la búsqueda del candidato idóneo para cubrir un puesto vacante en tu organización, puedes contactar con la Agencia de Desarrollo Local de Santa Pola, Servicio Santa Pola Empresas a través del teléfono 965417136 (Inmaculada Jiménez) o enviar un correo a ijimenezletraadlsantapola.es

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico Instagram ico

Scroll to top