Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

El Servei d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, informa que durant l'any 2018 s'han realitzat 268 assessoraments empresarials. Destacar principalment l'assessorament sobre accés a fonts de finançament i subvencions.

S'han dut a terme 268 assessoraments empresarials dels quals 123 han estat en relació a temes sobre accés a fonts de finançament, 103 sobre temàtica laboral i 42 assessoraments en altres temàtiques laborals.

Des del Servei d'Empreses de l'ADL, s'ofereix assessorament i acompanyament a empreses amb la finalitat de millorar i/o impulsar la innovació, competitivitat i ús de les empreses de la localitat. S'ofereix assessorament en diferents matèries: Assessorament en temàtica laboral (modalitats contractuals, nòmines, assegurances socials, drets i obligacions del treballador, drets i obligacions de les empreses, acomiadaments, etc.), assessorament sobre accés a fonts de finançament i subvencions (línies ICO, microcrèdit empreses, subvencions i ajudes, etc.), assessorament sobre altres temàtiques empresarials en relació a la resolució de consultes vinculades a les diferents àrees empresarials (LOPD, innovació, projectes europeus, gestió de la qualitat, PRL, etc.).

 

Dades assessorament a empreses 2018
Assessorament laboral 103
Assessorament sobre fonts de finançament 123
Assessorament en altres temàtiques empresarials 42
Total assessoraments 268

 

Si ets empresari i necessites assessorament sobre alguna d'aquestes matèries, pots contactar amb l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, Servei Santa Pola Empreses a través del telèfon 965417136 (Inmaculada Jiménez) o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..