Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

El Servei d'Empreses de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, informa que durant l'any 2018 s'han realitzat 268 assessoraments empresarials. Destacar principalment l'assessorament sobre accés a fonts de finançament i subvencions.

S'han dut a terme 268 assessoraments empresarials dels quals 123 han estat en relació a temes sobre accés a fonts de finançament, 103 sobre temàtica laboral i 42 assessoraments en altres temàtiques laborals.

Des del Servei d'Empreses de l'ADL, s'ofereix assessorament i acompanyament a empreses amb la finalitat de millorar i/o impulsar la innovació, competitivitat i ús de les empreses de la localitat. S'ofereix assessorament en diferents matèries: Assessorament en temàtica laboral (modalitats contractuals, nòmines, assegurances socials, drets i obligacions del treballador, drets i obligacions de les empreses, acomiadaments, etc.), assessorament sobre accés a fonts de finançament i subvencions (línies ICO, microcrèdit empreses, subvencions i ajudes, etc.), assessorament sobre altres temàtiques empresarials en relació a la resolució de consultes vinculades a les diferents àrees empresarials (LOPD, innovació, projectes europeus, gestió de la qualitat, PRL, etc.).

 

Dades assessorament a empreses 2018
Assessorament laboral 103
Assessorament sobre fonts de finançament 123
Assessorament en altres temàtiques empresarials 42
Total assessoraments 268

 

Si ets empresari i necessites assessorament sobre alguna d'aquestes matèries, pots contactar amb l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, Servei Santa Pola Empreses a través del telèfon 965417136 (Inmaculada Jiménez) o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico Instagram ico

Scroll to top