Serveis

Acces Novetat

Placiutat agenda2030

Europa UE

Proveïdors

Aquest matí s'ha celebrat, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Santa Pola, l'Acte de Clausura del Projecte AP-POEJ “FORMA-EMPRA JOVENS DE SANTA POLA”, a través del qual s'han impartit els itinerari formatius d'OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURACIÓ I BAR i ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ.

Aquest projecte va ser concedit el mes de febrer passat gràcies a una subvenció del FSE que es va sol·licitar a través de la convocatòria d'ajudes publicada per la Direcció General de Relacions amb les Comunitats Autònomes i Ens Locals, pertanyent al Ministeri de Política Territorial i Funció Pública.

Aquestes ajudes del Fons Social Europeu estan destinades a la integració sostenible de persones joves en el mercat de treball, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Concretament, es va concedir una subvenció de 55.961,01 € (91,89%) per a cofinançar aquest projecte, i l'entitat ha hagut d'aportar la quantitat de 4.938,99 € (8,11%), sent el cost total del projecte executat de 60.900 €.

En aquest projecte es van realitzar tots dos cursos i van participar un total de 24 alumnes, havent finalitzat 20 alumnes.

Aquest acte ha comptat amb la presència de la Presidenta de l'ADL, Sra. Yolanda Seva Ruiz i del Regidor Delegat de l'ADL, Sr. Lorenzo Andreu Cervera, i altres membres de la corporació municipal, i el gerent de l'ADL, Sr. José Mazón Gamborino, que després d'explicar les actuacions i activitats realitzades en tots dos cursos s'ha procedit al lliurament dels diplomes acreditatius d'aprofitament als alumnes que han participat en tots dos itineraris formatius, acreditant tant els mòduls de formació professional específica com les formacions complementàries (en anglès, competències digitals i igualtat d'oportunitats entre homes i dones) així com el l mòdul de pràctiques professionals.

En aquest acte s'ha donat les gràcies a totes les empreses col·laboradores que han permès que els alumnes hagin pogut realitzar les seves pràctiques no laborals en entorns de treball reals. Així mateix s'han lliurat els diplomes d'agraïment a les empreses assistents així com als docents que han participat en aquest projecte.

Destacar que en aquest projecte han participat 20 joves de la localitat, majors de 16 anys i menors de 30 anys, i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que no estaven treballant ni estudiant en sistemes d'educació i/o formació en el moment d'iniciar aquest programa, la qual cosa els ha permès obtenir coneixements específics en les ocupacions d'auxiliar de comerç i operaris de restaurant i bar, així com una primera experiència laboral en el període de pràctiques realitzat.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local volem donar les gràcies a tots els participants i docents implicats en la formació d'aquests joves i a totes les empreses que han col·laborat en les seves pràctiques professionals, i des d'aquí els animem a continuar formant-se per a tenir un millor futur laboral.

  

20181219 forma emplea

 

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico Instagram ico

Scroll to top