Seleccioni el seu idioma

Logotipo ADL con enlace a la página de inicio

Les empreses de Santa Pola tenen a la seva disposició un apartat denominat “Racó Empresarial” compost per dos apartats: “Empreses Col·laboradores” i “Biblioteca virtual”.

A l'apartat de Biblioteca Virtual les empreses podran accedir, de forma totalment gratuïta, a recursos digitals de contingut empresarial actual, a l'apartat d'empreses Col·laboradores, les empreses usuàries habituals d'algun dels Serveis de l'Agència podran publicitar se de forma també totalment gratuïta en aquest espai.

 Racó Empresarial

Cada vegada són més els empresaris que s'estan beneficiant d'aquest servei. Des del Servei d'empreses de l'ADL animem a tots els empresaris al fet que visitin la Biblioteca Virtual i al fet que es publiciten al nostre espai d'empreses Col·laboradores augmentant amb això la visibilitat de les seves empreses en Internet.

Si ets usuari dels nostres serveis i estàs interessat en publicitarte a l'apartat d'empreses Col·laboradores posa't en contacte amb el Departament d'empreses de l'Agència de Desenvolupament Local, bé telefònicament o a través d'un correu electrònic a ijimenezletraadlsantapola.es, manifestant el teu interès, el personal de l'ADL es posarà en contacte amb tu.