Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Les empreses de Santa Pola tenen a la seva disposició un apartat denominat “Racó Empresarial” compost per dos apartats: “Empreses Col·laboradores” i “Biblioteca virtual”.

A l'apartat de Biblioteca Virtual les empreses podran accedir, de forma totalment gratuïta, a recursos digitals de contingut empresarial actual, a l'apartat d'empreses Col·laboradores, les empreses usuàries habituals d'algun dels Serveis de l'Agència podran publicitar se de forma també totalment gratuïta en aquest espai.

 Racó Empresarial

Cada vegada són més els empresaris que s'estan beneficiant d'aquest servei. Des del Servei d'empreses de l'ADL animem a tots els empresaris al fet que visitin la Biblioteca Virtual i al fet que es publiciten al nostre espai d'empreses Col·laboradores augmentant amb això la visibilitat de les seves empreses en Internet.

Si ets usuari dels nostres serveis i estàs interessat en publicitarte a l'apartat d'empreses Col·laboradores posa't en contacte amb el Departament d'empreses de l'Agència de Desenvolupament Local, bé telefònicament o a través d'un correu electrònic a ijimenezletraadlsantapola.es, manifestant el teu interès, el personal de l'ADL es posarà en contacte amb tu.

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top