Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, ha organitzat les II Trobades Networking de Desenvolupament Local Participatiu a Santa Pola, subvencionades per l'Excma. Diputació d'Alacant.

Amb aquestes segones trobades pretenem presentar la participació ciutadana com una eina de treball que doti de protagonisme a la ciutadania de Santa Pola, i per a això, comptem amb unes ponències molt interessants, aportant exemples de bones pràctiques que han estat casos d'èxit en altres municipis com és el cas de Medina del Camp (Valladolid)  amb les actuacions de "dinamització comercial i de desenvolupament urbà", que ha fet millorar de forma substancial el petit comerç de la localitat. 

D'altra banda, comptarem amb dos experts en eines de coworking territorial/empresarial i experts en la potenciació de les habilitats professionals, com són D. Manuel Amat i D. Antonio de l'Hoyo. 

Les Jornades tindran lloc el dia 16 i 18 d'octubre a partir de les 18:30 hores en el Baluard del Duc d'Arcs - Castillo Fortalesa de Santa Pola. L'assistència és gratuïta i oberta al públic en general, sol·licitem inscripció prèvia en la jornada, a través d'aquest Link, o remetent correu electrònic a mcgonzalezletraadlsantapola.es on es facilitarà el nom de l'assistent, i si escau, el nom de l'empresa a la qual pertany, especificant en l'assumpte el dia de la jornada. 

Si desitges més informació, pots contactar amb l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, Servei de Planificació i Qualitat a través del telèfon 96 541 71 36 (Mª Carmen González) o enviar un correu amcgonzalezletraadlsantapola.es

 

 

20181010 Networking2

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top