Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, ha organitzat unes Jornades, subvencionades per la Diputació d'Alacant, sobre l'Economia del Ben Comú “Cap a un nou model econòmic: Economia del Ben Comú”.

L'Economia del Ben Comú és un model econòmic alternatiu basat en els principis i valors universals dels drets humans: Dignitat, Solidaritat, sostenibilitat ecològica, justícia social, participació democràtica i transparència. En la jornada participaran diversos ponents que tractaran diferents aspectes sobre aquesta temàtica:

  • Les idees claus de l'Economia del Ben Comú. Sra. Mercedes Ortiz García. Doctora en Dret. Coordinadora “Xarxa docent de recerca sobre polítiques del Ben Comú”.
  • Avantatges de l'Economia del Ben Comú en les empreses. D. Prudencio López Vicedo. Coordinador en SeniorsVidaSostenible, ONL.
  • Presentació de la Moneda Social SOL PHOENIX: aplicació i beneficis. D. Fulgencio Tortosa. President SOL PHOENIX, monedes complementàries.

També comptarem amb la presència de dues importants empreses amb una gran trajectòria en la matèria, que detallaran les seves experiències empresarials en Responsabilitat Social Corporativa i Economia del Ben Comú: Sra. Esperanza Navarro. Directora de RRHH i RSC. GIOSEPPO (Elx) i Sra. Isabel Butrón. Gerent de HIDRAQUA SANTA POLA.

La Jornada tindrà lloc el dia 16 d'octubre de 09.00h a 14.30h en el Baluard del Duc d'Arcs - Castillo Fortalesa de Santa Pola. L'assistència és gratuïta i oberta al públic en general, que vulgui conèixer la cultura i pràctiques de l'economia del ben comú, prèvia inscripció en la jornada, a l'apartat de "Novetats" de la pàgina web de l'ADL, o remetent correu electrònic a ijimenezletraadlsantapola.es on es facilitarà el nom de l'assistent, i si escau, el nom de l'empresa a la qual pertany, especificant en l'assumpte el títol de la jornada.

Si desitges més informació, pots contactar amb l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, Servei Santa Pola Empreses a través del telèfon 965417136 (Inmaculada Jiménez) o enviar un correu a ijimenezletraadlsantapola.es

Economia del Bien Comun

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top