Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Santa Pola conclou a Riga (Letònia) la primera fase del projecte.

Durant els dies 3 i 4 de setembre ha tingut lloc a Riga l'última reunió de la primera fase del projecte europeu URBACT III denominat Activi NGOs. La reunió ha comptat amb la participació de representants de les diferents ciutats sòcies, que són Riga (Letònia), Siracusa (Itàlia), Espoo(Finlàndia), Dubrovnik (Croàcia), Brighton (Regne Unit) i Santa Pola (Espanya). 

El present projecte europeu sobre desenvolupament urbà sostenible s'emmarca dins del Pla Ciutat Santapolavant a través de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Pola.

L'objectiu del mateix és cooperar entre les diferents ciutats, intercanviant experiències i idees, i aconseguir definir accions a implementar a Santa Pola que contribueixin a generar nous espais urbans per a la ciutadania, una millor col·laboració públic-privada i un major teixit associatiu a Santa Pola.

Activi NGOs es basa a més en la participació ciutadana, i és per això que la ciutat de Santa Pola compta amb un fòrum específic que s'encarregarà de col·laborar amb l'Ajuntament durant la fase d'execució del projecte.

La reunió ha servit per concloure aquesta primera fase que va iniciar a l'abril de 2018, i definir les activitats a realitzar durant els propers dos anys de cooperació, que iniciaran a partir de desembre de 2018. A més, s'han pogut visitar “in-*situ” bones pràctiques de la capital letona com la seva Casa de les ONGs, que va ser qualificada com a bona pràctica europea l'any 2017, el centre juvenil de la ciutat i la iniciativa “Free Riga” organitzada per l'ONG del mateix nom i que busca la col·laboració amb propietaris de llocs abandonats per restaurar-los a través de voluntaris i amb una vocació cap a la comunitat.

 

 Foto Active NGOs

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top