Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

El passat dia 2 de juliol, L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola va començar el Projecte AP-POEJ “FORMA-EMPLEA JOVE DE SANTA POLA”, en el qual s'impartiran dos itineraris formatius; "Activitats auxiliars de comerç" i "Operacions bàsiques de restauració i bar", estant prevista la seua finalització a mitjan mes de desembre.

Aquest projecte ha sigut concedit gràcies a una subvenció obtinguda a través de la Direcció general de Relacions amb les Comunitats Autònomes i Ens Locals, que ha aprovat les ajudes de la 2ª Convocatòria dels projectes AP-POEJ, per les quals es concedeixen ajudes a través del FSE destinades a la integració sostenible de persones joves en el mercat de treball, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Tots els alumnes participants han rebut la informació d'aquest programa cofinançat pel FSE.

Concretament, el projecte ha rebut una subvenció per import de 55.961,01€, sent el cost total del projecte a executar de 60.900 €. Destacar que el 92% del projecte està cofinançat pel FSE i el restant 8 % serà a càrrec de l'ADL.

El projecte es dirigeix 24 joves de la localitat, majors de 16 anys i menors de 30 anys, i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que no estiguen treballant ni estudiant en sistemes d'educació i/o formació en el moment de ser seleccionats/as per a aquest programa.

Es van a impartir dos itineraris formatius: ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ (410h) i el curs d'OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR (400h), en cadascun d'ells s'integraran 12 alumnes/as.

Els alumnes realitzaran les sigüents formacions en cadascun dels itineraris formatius:

  • Formació professional per a l'ocupació.
  • Pràctiques professionals.
  • Formacions Transversals: idiomes, noves tecnologies i igualtat d'oportunitats entre homes i dones.
  • Tutories i Orientació.

En tots dos cursos s'ha previst una ajuda econòmica per a l'alumnat d'11 € per dia assistit, per a incentivar la seua participació en el programa.

Des de l'ADL volem fer una crida als joves que vulguen participar en aquest projecte perquè acudisquen a informar-se sobre els requisits d'accés necessaris i els passos a seguir per a inscriure's en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil en cas que no estigueren ja registrats, atès que encara queden places vacants per a completar els cursos.

Les persones interessades poden consultar els cursos i inscriure's en ells a través de la pàgina web de l'ADL, o ben dirigint-se al servei de formació en la C/Astilleros nº 4.

Inscriure's online

2018 Appoej

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top