Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Se cerquen empreses per a col·laborar en projectes de diferents sectors del continent Africà. Empresa de Santa Pola, amb experiència consolidada en el mercat africà, cerca companyies de la comarca del Baix Vinalopó i Alacant per a col·laborar en diferents projectes a desenvolupar a Àfrica.

- Planta d'assemblatge de generadors d'energia. Es requereixen companyies dedicades a la fabricació de generadors d'energia.

- Fàbrica de sabates. Es requereixen companyies dotades de maquinaria i tecnologia per al desenvolupament i fabricació del calçat.

- Planta de producció de bioenergia. Es requereixen empreses especialitzades en la producció de bioenergia.

L'empresa ofereix flexibilitat en la modalitat de col·laboració amb les empreses interessades a participar en algun dels projectes indicats, amb la finalitat d'aconseguir un acord favorable per a totes les parts.

Aquelles empreses interessades hauran de contactar amb el Servei d'empreses de l'ADL Santa Pola, o remetre correu electrònic a ijimenezletraadlsantapola.es.

L'Agència actuarà com a enllaç amb l'empresa oferent, una vegada hagen contactat seran les empreses les responsables de les diferents negociacions per a l'engegada dels projectes.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top