Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

A partir del 25 de maig, després de dos anys de vigència, serà d'obligat compliment, per a totes les organitzacions, el nou règim legal del Reglament General de  Protecció de Dades (Reglament (UE)2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016) quedant derogada la Directiva 95/46/CE.

Totes les persones físiques o jurídiques a partir del pròxim 25 de maig hauran de prendre mesures per a adaptar-se al nou Règim.

Els motius que han portat a la promulgació d'aquesta nova normativa són principalment dues: 1. Aconseguir una regulació uniforme de protecció de dades a nivell europeu, 2. Donar resposta a les oportunitats i amenaces derivades del nou escenari tecnològic.

Entre molts altres aspectes s'haurà de tractar la designació d'encarregats i delegats de protecció de dades, el registre d'activitats del tractament, l'anàlisi de risc, mecanismes i procediments, l'elaboració de formularis, canvis en la forma d'obtenció del consentiment  etc.

Les empreses que no complisquen amb la nova normativa s'exposaran a altes sancions econòmiques.

Des del Servei de Santa Pola Empreses et podem assessorar en diversos temes empresarials, pots contactar a través del telèfon 965417136 o enviar un correu a ijimenezletraadlsantapola.es.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top