Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Data: Desembre 2017 / Estat: Tancat

Assumpte: Proveïdors d'assegurances per al Programa d'Accions d'Orientació Laboral para persones aturades Parades de Llarga Durada.

 L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola ha rebut una subvenció de la Conselleríad'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a la realització del Programa d'Accions d'Orientació Laboral para persones aturades Parades de Llarga Durada” 2018.

El programa té previst una durada de 6 mesos, començant l'1 de gener de 2018.

En la normativa que regeix aquest tipus de programes s'estableix que s'ha de contractar una pòlissa d'assegurança d'accident amb caràcter previ a l'inici dels itineraris d'orientació per part dels participants, que cobreixi les despeses d'accident “in itinere” i la realització dels itineraris, per la qual cosa aquelles COMPANYIES ASSEGURADORES que ho considerin oportú podran presentar els seus pressupostos en l'ADL.

Tal com estableix la Resolució de 4 de juliol de 2017 del Director General del Servef, publicada en el DOCV amb data 10 de juliol de 2017, que regula aquests programes d'orientació, la pòlissa d'assegurança haurà de complir les següents especificacions:

  • El segur haurà de cobrir el temps de durada de l'itinerari, des del seu inici fins a la seva finalització (6 mesos des de l'1 de gener de 2018).
  • Haurà de cobrir els danys que puguin produir les persones a orientar, és a dir, la responsabilitat civil enfront de tercers.
  • Podrà subscriure's una pòlissa de segurs col·lectiva.
  • Haurà de contenir com a mínim les següents cobertures:

1. Defunció per accident.

2. Invalidesa absoluta i permanent per accident.

3. Invalidesa permanent parcial per accident, que serà la que correspongui segons barem.

4. Assistència sanitària per accident amb cobertura equivalent a la del segur escolar.

El nombre total de participants en les accions d'orientació serà de 260

Aquelles asseguradores que ho desitgin poden presentar PRESSUPOST de pòlissa d'assegurances d'accident i de responsabilitat civil, amb les característiques citades anteriorment, fins al dia 28 de desembre, havent de ser remeses al següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top