Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit recentment a l'ADL de Santa Pola, dues subvencions per a la contractació de persones aturades la fi de les quals sigui la realització d'obres o serveis d'interès social.

L'import total concedit ascendeix a 836.374,5€ i va a permetre contractar al voltant de 68 demandants d'ocupació amb perfils professions molt dispars. D'una banda se seleccionarà personal tècnic per a l'Ajuntament de Santa Pola i la pròpia ADL (Aparellador/a, Integrador/a Social, Educador/a Ambiental, Tècnic/a en prevenció de Riscos Laborals, Programador/a Informàtic, Monitor/a Sociocultural, Personal Administratiu, Agent de Desenvolupament Turístic, Tècnic/a de Recursos Humans, etc.) i d'altra banda també se seleccionaran més de 40 llocs de treball entre peons i oficials d'Obra de paleta, Jardineria, Electricitat, Pintura Vial, Treballadors/as forestals, Conserges-Ordenances, Personal de neteja, etc.

La selecció es realitzarà durant aquest mes de novembre, ja que es té previst que tot el personal comenci a treballar abans de final de 2017. És el propi Servef el que ha establert els criteris de selecció sent requisit indispensable per a gran part dels llocs el tenir almenys 30 anys o el ser aturat Parat de Llarga Durada.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top