Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Data: Setembre 2017 / Estat: Cerrado

  • Treball tècnic a contratar

Denominació:

“Diagnòstic integrat de la situació actual del municipi de Santa Pola com document base i punt de partida per a l'elaboració d'una planificació estratègica de ciutat”

 

Justificació:

La planificació estratègica de ciutat ha de tenir tres requisits fonamentals:

  1. Partir d'una anàlisi real i actualitzat.
  2. Participació de la societat civil i lideratge institucional.
  3. Unitat d'acció a través del consens, la implicació i la col·laboració publique-privada i econòmica i social.

D'altra banda el Pla Estratègic ha de ser un procés participatiu, tècnic i basat en dades reals i actualitzats que contemplen els aspectes interns i externs que afecten al territori amb la finalitat d'elaborar estratègies que reforcen els punts forts i aprofiten les oportunitats de l'entorn i del moment, i permeten dissenyar polítiques que frenen les febleses i es defensen de les amenaces detectades, en definitiva es tracta de dissenyar programes i accions que es basen en fortaleses i aprofiten les oportunitats de l'entorn i siguen capaços de frenar les amenaces i facen superar les febleses.

Per a realitzar un diagnòstic correcte és necessari partir d'un informe veraç i actualitzat que servisca de document de treball en el marc d'un procés participatiu, i és una realitat que en territoris sense experiències de planificació estratègica de ciutat, es pot partir d'un punt d'eixida erroni almenys no decididament definit, amb caràcter transversal i integrador dels aspectes econòmics i socials del territori i per açò en aquesta ocasió des de l'ADL, a qui se li ha manat engegar un pla estratègic de ciutat, es creu convenient, abans d'engegar el “Pla Estratègic Santapolavant”, encarregar un estudi previ que ens facilite el punt de partida del futur pla.

 

Objectius:

1. Conèixer la visió institucional del moment històric de la població quant als temes importants que afecten al desenvolupament urbà del territori, a través de la realització d'un diagnòstic integrat de la situació actual del municipi de Santa Pola.

2. El diagnòstic integrat resultant es convertirà en el document base i punt de partida dels inicis d'elaboració del Pla Estratègic Santapolavant a través de la participació ciutadana.

 

Metodologia:

La metodologia a utilitzar usa la denominació HDP (Fets, Desafiaments i Projectes) que contemplen una sèrie d'eixos.

I que s'apliquen en les reunions de treball amb tècnics municipals responsables, equip de govern i resta de la corporació, així com altres organitzacions que es considere convenient per a l'objectiu proposat.

 

Cost màxim:

15.000 € (IVA INCLUIT)

 

Altres consideracions:

  • Es valora experiència en l'aplicació en la metodologia HDP per a l'elaboració de documents estratègics de ciutat.
  • Es valora possibles millores al treball sol·licitat.

 

Totes aquelles empreses que estiguen interessades a presentar pressupost per a la realització del diagnòstic, podran remetre la seua proposta al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb data límit 30 de Setembre de 2017.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top