Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Contacto

Acces Novetat

Data: Setembre 2017  /  Estat: En curs

Ampliació termini per a la presentació de propostes d'assegurances per al Programa Formatiu de Qualificació Bàsica “Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Micro informàtics” subvencionat per la conselleríad'Educació, Recerca, Cultura i Esports.

Aquest programa va dirigit a 15 joves escolaritzats o sense escolaritzar, entre 16 i 21 anys, que no hagen finalitzat estudis d'ESO.

El programa està previst que s'inicie el 21 de setembre de 2017 i finalitze el 18 de juny de 2018.

Aquest curs tindrà una durada de total de 960 hores lectives entre les quals s'inclouen 134 hores de pràctiques en empreses (FCT).

En la normativa dels PFCB s'estableix que s'han de contractar les assegurances d'accidents dels alumnes i de responsabilitat civil de professors i alumnes, per la qual cosa aquelles asseguradores que ho consideren oportú podran presentar els seus pressupostos en l'ADL.

Tal com estableix l'Ordre 41/2016, de 29 de juliol que regula aquests programes formatius, és obligatori que es complisquen amb les cobertures per accidents de l'alumnat i per responsabilitat civil tant de formadors com a alumnes. En concret, l'assegurança d'accidents dels alumnes ha de ser efectiu des de l'inici del programa fins a la seua finalització, inclòs el període de formació en centres de treball (FCT), i almenys la següent cobertura i sempre sense franquícia:

  • Assistència mèdica, farmacèutica i hospitalària per quantia il·limitada de qualsevol accident durant l'horari de desenvolupament del programa, incloent el temps necessari per al desplaçament de l'alumne des de la seua residència habitual al lloc d'impartició. El desplaçament haurà de cobrir qualsevol mitjà de locomoció.
  • Assistència mèdica, farmacèutica i hospitalària per quantia il·limitada de qualsevol accident durant l'horari de desenvolupament del programa inclòs el període de FCT, incloent el temps necessari per al desplaçament de l'alumne des de la seua residència habitual al lloc d'impartició i realització del mòdul de FCT. El desplaçament haurà de cobrir qualsevol mitjà de locomoció.
  • Indemnització mínima de 12.020 euros per defunció i de 24.020 euros per invalidesa permanent i absoluta, derivats d'un accident en el desenvolupament del programa, inclòs el període de FCT, o en el desplaçament al lloc d'impartició i de realització de les pràctiques (FCT).

Les quanties de tots dos tipus d'indemnitzacions seran actualitzables, si escau, en les respectives convocatòries.

Aquelles asseguradores que ho desitgen poden presentar PRESSUPOST de pòlissa d'assegurances d'accident d'alumnes i de responsabilitat civil d'alumnes i professors, amb les característiques establides en la normativa corresponent al PFCB, fins al dia 12 de setembre, havent de ser remeses al següent correu electrònic: rantonAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adlsantapola.es

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top