Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola a través de la seua ADL, per sisè any consecutiu va acudir al Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana, celebrat dijous passat 15 de novembre en la Fira de València, acte promogut per la Direcció general de Política de la PIME del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i la Generalitat Valenciana representada per la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació a través de IMPIVA.

En aquesta Macrojornada es promou el reconeixement d'emprenedors i entitats per les seues actuacions i resultats a través dels premis que es convoquen per VII vegada consecutiva, enguany l'Agència Desrrollo Local de Santa Pola ha participat en el Concurs "Emprenedors en l'àmbit local", on ha quedat segona finalista, rebent un guardó de reconeixement. L'objectiu del concurs ha sigut fomentar la iniciativa empresarial mitjançant la divulgació d'experiències emprenedores en entorns locals. Com a experiència innovadora l'ADL ha presentat el projecte Ostres de la Badía de Santa Pola.

Aquest premi, pretén reconèixer l'esforç i dedicació que fan els Ajuntaments a través de les Agències de Desenvolupament Local a favor dels emprenedors, afavorint l'aparició d'experiències innovadores en el territori.

D'altra banda, el Gerent D. José Mazón ha participat com a ponent en la jornada "Els professionals del Desenvolupament Local i Promoció Socioeconòmica de la CV", on es va posar en relleu que el desenvolupament local s'ha configurat en els últims anys com un dels principals actius en l'àmbit de les polítiques de promoció econòmica, desenvolupament empresarial i creació d'ocupació. A Espanya existeixen més de 8.000 professionals del desenvolupament local que estan contribuint directament a la creació d'una mitjana anual de més de 40.000 empreses i a una inserció laboral que oscil·la entre les 320.000 i les 680.000 persones a l'any, estant considerades les Agències de Desenvolupament Local com la principal plataforma de suport a emprenedors existent en el nostre país.

I un any més es va posar a disposició un autobús gratuït per a les persones interessades a assistir a la Macrojornada, subvencionat per IMPIVA, en el qual han participant empresaris, emprenedors de la localitat, alumnes d'I.I.S Cap de l ´Aljub i alumnes del Taller d'Ocupació de Santa Pola. Al llarg del dia van poder participar en un ampli programa d'actuacions consistent en la realització, de forma simultània, de panells d'experts, tallers, ponències, activitats d'assessorament individualitzat a demanda dels emprenedors, entrevistes per a la cerca de col·laboració i, fins i tot, activitats lúdiques d'aprenentatge experiencial.

Segons declaracions Jorge Perelló, Regidor Delegat de l'ADL "Aquest reconeixement és fruit del treball que portem fent des de fa diversos anys a favor del emprendedurismo, prova d'açò és que l'any 2008 ja vam obtenir un altre premi com a Entitat Emprenedora en l'àmbit Territorial per la nostra labor a favor dels emprenedors de Santa Pola. El Sr. Perelló també va voler destacar "la importància de la nostra participació en aquest tipus d'actes que promocionen i reconeixen als emprenedors i el nostre compromís amb ells i per açò nostra visita a València i la nostra participació en tallers i taules redones, la qual cosa demostra l'alta valoració que tenim a la Comunitat Valenciana".

2012-11-19 Premios Pepe

 

 

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top