Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, té previst realitzar el curs de COMPTABILITAT INFORMATITZADA CONTAPLUS, organitzat a través de la Federació d'Autònoms de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l'ADL.

El curs de Comptabilitat Informatitzada "Contaplus" és gratuït en estar subvencionat pel Servef, i es dirigeix preferentment a treballadors pertanyents al règim especial d'autònoms.

Aquesta acció formativa s'iniciarà el pròxim dia 4 de febrer i està prevista la seua finalització per al 28 de febrer.

El curs té una durada total de 76 hores, de les quins 38 hores seran presencials i les restants 38 h. seran en modalitat de teleformación.

Segons ens indica el Regidor de l'ADL, D. Jorge Perelló: "Dins de l'oferta formativa de l'ADL, dirigida a les persones ocupades, s'ha previst realitzar cursos de gestió empresarial subvencionats, que s'organitzaran gràcies a la Federació d'Autònoms de la Comunitat Valenciana, que ha seleccionat al nostre municipi per a realitzar diversos accions formatives dirigides als autònoms de la localitat, estant previst la impartició de diversos cursos, concretament, els cursos programats són els de comptabilitat informatitzada, anàlisi de balanços i fiscalitat, que s'impartiran entre els mesos de febrer a maig de 2013".

Aquests cursos s'impartiran en l'aula d'informàtica del Centre de Formació Maestro José Tovar García de Santa Pola, en la modalitat presencial, sent les places limitades a 15 alumnes per curs.

Totes aquelles persones interessades a rebre més informació o a inscriure's poden dirigir-se al Servei Santa Pola FORMA de l'Agència de Desenvolupament Local, situat en el Centre de Formació José Tovar García de la localitat. Telèfon de contacte (96) 599 78 09, fax (96) 669 60 39, y correo electrónic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top