Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Vint-i-cinc alumnes de cinc organitzacions locals, Escola Taller i Taller d'Ocupació han après a implantar sistemes de gestió de la qualitat en la seua institució, gràcies a aquest innovador curs promogut per l'ADL de Santa Pola.

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, ha organitzat aquest matí l'acte de clausura i lliurament de diplomes del curse "Eines per a la implantació d'un sistema de gestió de la qualitat en associacions, ONGs i ETCOTE de Santa Pola".

Gràcies a aquesta iniciativa, 25 alumnes pertanyents a les associacions Nou Horitzó, Fibromialgia, Alzheimer i Colibrí, l'ONG Icnelia, l'Escola Taller i el Taller d'Ocupació han pogut aprendre durant tot un any com aplicar en les seues institucions sistemes de gestió de la qualitat i la seua implantació segons la norma UNE-EN ISO 9001:2008.

L'alcalde Miguel Zaragoza ha destacat el curs com "una eina formativa per a millorar la gestió d'aquests col·lectius tant en la seua organització interna com en l'atenció als seus usuaris, gràcies al treball de l'ADL. Hem aconseguit l'objectiu de millorar la nostra societat, la qual cosa demostra que tots estem en el mateix vaixell i remem cap a la mateixa adreça".

Pepe Mazón, gerent de l'ADL, ha explicat que "el curs s'ha desenvolupat de gener a desembre de 2012, amb 100 hores semipresenciales i onze temes entre els quals s'ha impartit principis bàsics de la qualitat, normes ISO i sistemes de gestió, planificació estratègica, gestió per processos, satisfacció del client, recollida i tractament de queixes i suggeriments o la implantació de la carta de serveis".

Mazón va afirmar que "un 96% dels alumnes han finalitzat el curs i gràcies al treball de tots hem engegat quatre cartes de serveis d'associacions, auditades per l'ADL i que reuneixen tots els requisits, a més del Taller d'Ocupació i l'Escola Taller".

Jorge Perelló, regidor d'ADL, es va mostrar "orgullós de poder ajudar a aquestes organitzacions dins de la política de responsabilitat social de l'agència. Els resultats del curs són excel·lents i l'activitat ha sigut tot un encert, sent una millora important per a aquests col·lectius a l'hora de la seua gestió diària i en l'obtenció de subvencions, convertint-se en un exemple per a la resta".

Perelló ha enaltit "el treball voluntari del gerent i els treballadors de l'ADL, que han desenvolupat aquest curs en les seues hores lliures i sense cost algun per a l'Ajuntament". El curs ha estat tutoritzat per Pepe Mazón, Mari Carmen González i Margarita López.

Finalment, la regidora de Serveis Socials, Ana Blasco, va valorar que "perquè un projecte tinga èxit fa falta el compromís de dues parts, i en aquest cas ho hem demostrat. Les associacions cíviques de Santa Pola fan un treball enorme i aquesta iniciativa els ajudarà a créixer i millorar".

Els alumnes participants han rebut la seua diploma acreditatiu i les organitzacions representades han manifestat públicament la seua satisfacció pel contingut del curs, per la convivència i la possibilitat de compartir coneixements, i han coincidit en els beneficis que els reportarà aplicar en la seua gestió diària criteris de qualitat, la qual cosa suposarà un abans i un després en el seu quefer diari i en les seues perspectives de futur.

2013-01-28 Curso Gestion Calidad

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top