Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola a través de la seua Agència de Desenvolupament Localparticipa un any més en la Trobada Empresarial Enredate Elx-Baix Vinalopo.

La trobada se celebrarà en el Centre de Congressos Ciutat d´Elx, el pròxim 21 de maig, en l'es reuniran aquells empresaris innovadors, persones emprenedores, joves amb inquietuds empresarials i amb interessos per fer coses noves, en una trobada empresarial on es parlarà de diverses temàtiques empresarials que poden oferir una nova perspectiva a emprenedors i empresaris, i es crearà un espai per al desenvolupament de noves oportunitats empresarials.

La Trobada Empresarial Elx-Baix Vinalopó 2013, començarà a les 9 hores, i en l'es desenvoluparan diferents tallers o taules de debat de manera simultània.

L'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, col·labora en el Taller 7: “Experiències d'èxit en el Baix Vinalopó”, en el qual es presenten experiències d'empreses instal·lades en el nostre territori, com a empresa Santapolera participarà explicant la seua experiència Sra. María Jesús Amérigo, Gerent de “El mussol Marapa”, destaca per la seua capacitat d'innovació i creativitat en articles de regal originals, en productes relacionats amb el marxandatge i pel desenvolupament d'una àmplia cartera de productes de propietat intel·lectual pròpia.

Per a assistir és necessari inscriure's tant a la Macrojornada com a cadascun dels tallers als quals es desitge assistir, la qual cosa pots fer en el següent enllaç

Segons declaracions Jorge Perelló, Regidor Delegat de l'ADL “Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, creiem necessari en aquests moments més que mai recolzar a l'emprenedor i a l'empresari, fent-nos participe en activitats de dinamització i promoció destinades a promoure l'activitat emprenedora. Des d'ací animem a totes les persones interessades a participar en aquesta rellevant Macrojornada de la nostra comarca”

2013-05-03 logo enredate

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top