Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, en el seu compromís de suport i promoció a l'emprenedor, informa que la *Consellería d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, ha convocat el programa d'Ajudes Fomente d'Ocupació dirigida a Emprenedors 2013.

 

L'ordre publicada en el DOCV nº 7044 de 12/06/2012 estableix un programa d'ajudes econòmiques destinades a afavorir la generació d'ocupació a la Comunitat Valenciana, a través de la promoció de l'establiment del treballador per compte propi, mitjançant la concessió de subvencions per a la creació d'activitat empresarial independent.

Aquestes subvencions contemplen l'engegada d'un programa de promoció de l'ocupació per compte propi a través de subvencions a les persones aturades que accedisquen a una ocupació mitjançant la creació d'activitat empresarial independent.

D'aquesta forma, cada persona aturada que es constituïsca en treballador autònom o professional liberal per compte propi de l'1 de juny de 2013 fins al 20 de setembre de 2013 podrà optar a una ajuda d'entre 4.000 i 10.000 euros.

Les ajudes tindran la consideració de subvencions a fons perdut i el termini per a sol·licitar finalitza el 20 de setembre.

Segons declaracions de Jorge Perelló, regidor delegat d'ADL, “en el treball que venim desenvolupant a través de l'ADL és de summa importància el suport a les PIMES i emprenedors, facilitant-li totes les eines necessàries per a la creació d'empreses i ocupació”.

I “Per açò es recorda que des del Servei Santa Pola Emprèn s'ofereix un servei d'assessorament empresarial individualitzat en matèria d'informació i assessorament de línies d'ajudes i subvencions, finançament, orientació en oportunitats de negoci, elaboració de plans d'empresa i dels tràmits per a la seua constitució”.

Els interessats a recaptar més informació sobre el programa d'ajudes poden sol·licitar una cita individualitzada amb la tècnic del servei, Plans *Córcoles, en la calle Astilleros, 4, a través del telèfon 96 541 71 36 o del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top