Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, organitzarà el Programa de Qualificació Professional Inicial de "Operaciones auxiliars en l'organització d'activitats i funcionament d'instal·lacions deportivas", subvencionat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i el Fons Social Europeu.

El PCPI tindrà una duració de 960 hores i s'impartirà des del 16 de setembre de 2013 fins al 20 de juny de 2014, comptant amb la participació de 15 jóvens desescolaritzats de la localitat que no han aconseguit els objectius de l'Ensenyança Secundària Obligatòria, amb edats compreses entre 16 i 21 anys.

Estos jóvens rebran una formació en assistència i atenció a clients i control d'accessos en instal·lacions esportives, assistència als tècnics esportius en organització d'espais, preparació del material i instal·lacions esportives, neteja del mobiliari, i està previst que realitzen al voltant de 90 hores de pràctiques en gimnasos, centres esportius, spas, etc.

El termini de presentació de sol·licituds per al procés d'admissió convocat per esta Conselleria s'obrirà demà dia 24 i finalitzarà el divendres 26 de juliol. Les persones interessades poden inscriure's ben telemàticament a través de la pàgina web de l'A.D.L (www.adlsantapola.es) , o bé en les dependències del carrer Astilleros nº 4. Más informació al teléfon 965417136.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top