Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Ahir va donar començament el Programa de Qualificació Professional Inicial de "Operaciones Auxiliars en l'Organització d'Activitats i Funcionament d'Instal·lacions Deportivas", organitzat per l'Ajuntament de Santa Pola, a través de l'Agència de Desenrotllament Local, curs que ha sigut subvencionat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i el Fons Social Europeu.

S'impartirà en les instal·lacions de formació ubicades en la C/Gerona, núm. 2, des del 16 de setembre de 2013 al 20 de juny de 2013, amb una duració total de 960 hores lectives.

En este programa formatiu participen 15 jóvens desescolaritzats de la localitat que no han aconseguit els objectius de l'Ensenyança Secundària Obligatòria, amb edats compreses entre 16 i 21 anys.

Segons ens indica el regidor de l'ADL, Jorge Perelló, "este nou Programa de Qualificació Professional Inicial, que organitza l'ADL en la modalitat de taller, es posa en marxa per primera vegada en Santa Pola, i té com a objectiu principal d'oferir a jóvens desocupats de la localitat que no hagen aconseguit traure's els estudis de graduat en AIXÒ, una eixida professional relacionada amb el món de l'esport, i les perspectives laborals del qual són molt interessant per a estos jóvens sense estudis.

Gràcies a este tipus de programes es facilita als alumnes una formació en l'especialitat d'organització d'activitats i funcionament d'instal·lacions esportives, possibilitant que facen pràctiques en empreses en l'últim trimestre del curs, a més de facilitar-los formació complementària en les àrees de formació bàsica i orientació laboral perquè puguen reinserir-se educativament, a través de l'accés a cicles formatius de grau mitjà o en un 2a curs de PCPI de modalitat d'aula, que impartixen els Instituts, per a poder accedir a traure's el graduat en l'ESO".

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top