Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

En el dia d'ahir la Presidenta d'ADLYPSE ALACANT (Associació de Tècnics de Gestió del Desenrotllament Local) , Pilar Clemente Ramón (Directora de l'Agència de Desenrotllament de Petrer) i Pepe Mazón Gamborino (Gerent de de l'Agència de Desenrotllament de Santa Pola) , Vicepresident de d'ADLYPSE ALACANT i d'ADLYPSE C. VALENCIANA, van ser rebuts a València pel Secretari Autonòmic de Turisme, Comerç i Consum, Daniel Marco, qui estava acompanyat per la directora general de Comerç, Silvia Ordiñaga i per la Responsable de Màrqueting, Carmen Sahuquillo.


La finalitat d'esta entrevista era presentar-li els objectius i fins d'ADLYPSE ALACANT, i sobretot, aquells projectes que incidixen en els sectors productius en què té competència, com són el comerç i el turisme.


En esta reunió, ADLYPSE ALACANT ha presentat entre altres, el projecte de turisme adaptat, "TURISMO PER A TODOS", conveniado amb COCEMFE ALACANT (Federació d'Associacions de persones amb discapacitat física i órganica) i un altre projecte per al foment de la cultura i de l'emprendimiento d'artistes i artesans, denominat "PROFESIONALIZ-ARTE". Estes dos actuacions s'estan posant en marxa en estos moments i prompte començaran a conéixer-se i a donar els seus fruits. D'altra banda, es va explicar la col·laboració que des d'ADLYPSE ALACANT s'està duent a terme amb la "Ruta del Vi d'Alicante" i amb la "Ruta dels Castells de la província d'Alacant". Així mateix s'ha traslladat la disposició a treballar com a canal de comunicació i intermediació entre la Conselleria i els municipis de la província d'Alacant on ADLYPSE està present i la voluntat de poder formar part dels òrgans consultius que la Conselleria té en matèria de Comerç i de Turisme, en qualitat d'experts.


La reunió ha sigut molt fructífera i s'ha desenrotllat en un ambient de gran col·laboració i amb la intenció de sumar sinergies entre l'administració autonòmica i les municipals. Cal destacar la voluntat d'ambdós parts d'optimitzar els recursos disponibles, així com d'aprofitar el coneixement de la realitat que tenen els tècnics municipals a l'hora d'elaborar els plans, activitats i accions de la Generalitat Valenciana dirigits a estos sectors productius estratègics.


En la dita reunió s'han assentat les bases de futures col·laboracions entre la Secretària Autonòmica de Comerç i Turisme, de la Conselleria d'Economia, Comerç, Turisme i Ocupació, tant a nivell general de la Comunitat Autònoma, com a nivell de la Província d'Alacant, on des de fa uns mesos es mantenen reunions de coordinació amb el Director Territorial d'Alacant, D. Rafael Muñoz,y que estan donant els seus fruits de cara a la millora de servicis al ciutadà.

Com a resum, caldria destacar la importància que ambdós parts han donat a la necessitat de col·laborar, sumes esforços i coordinar els recursos disponibles i per això, la pròxima reunió tindrà abast autonòmic, sense perdre la perspectiva del local i les característiques dels diferents territoris que componen la Comunitat Valenciana.

2013-10-03 reunion adlypse secretario autonomico

Silvia Ordiñaga, directora general de Comerç i Consum, Pilar Clemente Presidenta d'ADLYPSE ALACANT, Daniel Marco, Secretari Autonòmic de Turisme, Comerç i Consum i Pepe Mazón, Vicepresident d'ADLYPSE ALACANT I d'ADLYPSE C. VALENCIANA

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top