Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, participa en la V Edició del Dia de la Persona Emprenedora de la Província d'Alacant, que se celebrarà el pròxim 05 de novembre en l'ADDA (Auditori de la Diputació d'Alacant).

El Dia de la Persona Emprenedora de l'Alacant està dirigit per a totes aquelles persones que vullguen desenrotllar una activitat empresarial o professional per compte propi, i en particular a emprenedors i emprenedores, persones autònomes, xicotetes i mitjanes empreses, estudiants amb idees de negoci, creadors d'opinió locals, autonòmics i nacionals, entitats i empreses de suport a la iniciativa emprenedora així com a inversors (Business Angels, Fons d'Inversió, Family Office etc) que busquen projectes amb projecció de futur.

En esta Macrojornada es podrà participar en un ampli programa d'actuacions: taules redones, tallers, ponències, etc. on empreses i emprenedors podran compartir els seus projectes, i aconseguir consells per a aconseguir l'èxit de les seues empresa o futures empreses. També es podrà visitar l'estand que l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola posarà a disposició de tots els assistents.

La V Edició del Dia de la Persona Emprenedora de la Província d'Alacant és el resultat de la col·laboració i aportació d'un gran nombre d'entitats, empreses, institucions i centres de formació i organitzacions. Més de 90 entitats que han formulat prop de dos-centes propostes han fet possible la concreció d'este esdeveniment.

La major part de les entitats i empreses que desenrotllen programes per a emprenedors junt amb les organitzacions de formació empresarial han col·laborat activament en la definició del programa i en la selecció de títols i ponents, buscant un conjunt equilibrat entre les sessions convencionals i les més participatives.

El Dia de la Persona Emprenedora de la Província d'Alacant és el fruit de la col·laboració entre les entitats que formen, assessoren o ajuden als emprenedors amb els Ajuntaments de la província i la Diputació d'Alacant. Elles realitzen un esforç que va més enllà de les possibilitats dels organismes promotors, fent possible un programa extraordinàriament ric en continguts. 

A la preparació del Día de la Persona Emprenedora han colaborat: 

Universitats, Escoles de Negocis, Cambres de Comerç, CEEIs, Ajuntaments i Agències de Desenrotllament Local (ADLs) , Associacions Empresarials i Professionals, Entitats Sectorials i altres agents que promouen la iniciativa emprenedora en la Comunitat. Junt amb ells estan empreses, Pimes i Micropimes, professionals i autònoms que han oferit la seua col·laboració desinteressada en l'organització i participació en ponències i taules redones.

L'asistencia a la Macrojornada del DPEAlicante 2013 es totalment GRATUITA, inscripcions en  http://diadelapersonaemprendedoraalicante.es

L'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola, un any més posa a disposició un autobús GRATUÏT, en el qual, com anys anteriors, se espera la participació d'empresaris, emprenedors de la localitat, estudiants i de totes aquelles persones que estiguen interessades a assistir a la Macrojornada. Enguany participa amb el patrocini de l'autobús l'empresa d'Autocars Baile, S.A.

Per a les inscripcions de la reserva de plaça d'autobús, a través del següent enllaç:

"Solicitar reserva autobús" 

Segons declaracions Jorge Perelló, Regidor Delegat de l'ADL "Deben promoure's este tipus d'actes per a potenciar el desenrotllament de les persones emprenedores. Nosaltres hem de participar en estos esdeveniments per a mostrar el potencial emprenedor i de desenrotllament económico que la nostra localitat tiene." També va destacar "la assistència a este Macrojornada de l'Agència de Desenrotllament Local així com el suport i atenció que des d'esta entitat s'esta donant aconseguint que els projectes dels nostres emprenedors es convertisquen en empresas".

2013-11-05 Emprendedor

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top