Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, dins de les accions que desenrotlla de Foment de Cultura Emprenedora, va impartir una xarrada en els cicles formatiu de Grau Mitjà Gestió Administrativa i Grau Superior d'Administració i Finances del centre I.E.S Cap de l'Aljub sent un total de 33 alumnes i 3 professors els assistents.

La xarrada va ser impartida per les tècnics Plans Córcoles i Inmaculada Jiménez del servici de Santa Pola Emprén. L'objectiu d'estes xarrades és donar a conéixer els alumnes els servicis que oferix l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola, fent especial insistència en les ferramentes que poden utilitzar a l'hora de poder accedir al mercat laboral. Com a novetat amb anys anteriors en esta ocasió es va tractar de potenciar la creativitat com a generadora de noves idees empresarials.

Segons declaracions de Jorge Perelló, Regidor Delegat de l'ADL "En el capítol Educació en emprendimiento de la recent Llei d'Emprenedors de 28 de setembre de 2013 s'arreplega la necessitat que les Administracions educatives exercisquen activitats encaminades a refermar l'esperit emprenedor dels nostres estudiants, des de l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola ja són diversos els anys que contribuïm a fomentar la cultura emprenedora en els instituts de la localitat."

2013-10-31 Creatividad Emprendedora

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top