Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, participe dimarts passat, en la macrojornada V Edició del Dia de la Persona Emprenedora de la Província d'Alacant, celebrat en l'ADDA (Auditori de la Diputació d'Alacant) .

En esta Macrojornada va haver-hi un ampli programa d'actuacions: taules redones, tallers, ponències, etc. dirigides a totes aquelles persones que volen desenrotllar una activitat empresarial o professional per compte propi, i en particular a emprenedors i emprenedores, persones autònomes, xicotetes i mitjanes empreses, estudiants amb idees de negoci, creadors d'opinió locals, autonòmics i nacionals, entitats i empreses de suport a la iniciativa emprenedora així com a inversors (Business Angels, Fons d'Inversió, Family Office etc) que busquen projectes amb projecció de futur.

Per a enguany 2013, l'Agència de Desenrotllament Local per la seua banda un any més, va posar a disposició de les persones interessades a assistir i per als alumnes de l'Institut del Cap de l´Aljub un autobús per al trasllat d'anada i tornada a estes jornades, patrocinat per l'empresa d'Autocars Ball, S.A.

Destacar la participació de D. Jose Mazón - Gerent de l'Agència, en la Presentació de Projectes i Empreses "Cuéntalo i comparte", fòrum on empreses i emprenedors van compartir els seus millors projectes, recursos, ferramentes i productes dirigits al públic emprenedor. D'altra banda, l'empresària de Santa Pola Mª Jesús Amérigo va presentar el seu projecte "Cómo il·lustrar els teus ideas" de la seua marca empresarial el Mussol Marapa.

En esta Macrojornada, es va poder visitar l'estand de l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola, les tècniques Inmaculada Jiménez i Plans Córcoles, van informar dels servicis que l'Agència disposa i van oferir assessorament a empresaris i emprenedors.

Segons declaracions Jorge Perelló, Regidor Delegat de l'ADL "la Agència de Desenrotllament Local té com a missió fomentar l'esperit emprenedor, el principal motor de la innovació, la competitivitat i el creixement econòmic, especialment entre els nostres jóvens, perquè vegen l'oportunitat de l'autoocupació com una alternativa interessant a l'ocupació per compte d'altri, per això dins de les seues activitats de foment de la cultura emprenedora, esta el participar en este tipus de Macrojornadas".

2013-11-07

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top