Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, té previst realitzar el curs denominat "CATAMINARIO d'Autor", que tindrà lloc el pròxim dia 6 de març, amb una duració de 8 hores, i que va dirigit a empresaris i treballadors en actiu del sector turístic, d'hostaleria i restauració.

Esta acció formativa està organitzada a través del CdT d'Alacant, dins del seu programa formatiu cofinançat pel Fons Social Europeu i la Conselleria de Turisme.

Segons ens indica el Regidor de l'ADL, D. Jorge Perelló: "Esta Jornada formativa es dirigix principalment a comandaments intermedis, directius i gerents d'establiments d'hostaleria, a fi de proporcionar als participants tècniques per a potenciar i millorar les seues habilitats personals i professionals, a través d'estratègies de motivació, lideratge i coaching."

Al finalitzar este seminari s'oferirà als participants un tast de vi realitzada per un enòleg de gran tradició vinícola.

El lloc de celebració de la jornada serà el Restaurant Patilla de Santa Pola.

El termini de preinscripció estarà obert fins al pròxim dia 4 de març i les persones interessades poden sol·licitar més informació en l'ADL de Santa Pola, c/Astilleros, nº 4, o preinscriure's a través del formulari ja disponible en l'oferta formativa.

cartel cataminario

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top