Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, un any més continua realitzant xarrades de motivació emprenedora, per mitjà de les quals s'exposa l'autoocupació com a opció laboral.

Este matí, la tècnic Inmaculada Jiménez ha impartit una xarrada als alumnes del curs "PCPI Operacions auxiliars en l'Organització d'Activitats i Funcionament d'Instal·lacions Deportivas", curs posat en marxa per l'Agència de Desenrotllament Local, i la setmana passat es va impartir a tots els alumnes del Taller Ocupació Vila de Santa Pola V.

L'objectiu d'estes xarrades és contribuir a impulsar l'esperit empresarial, fomentant una actitud favorable, augmentant la sensibilització cap a les eixides professionals com a empresari o treballador per compte propi. En elles es proporciona els coneixements bàsics de l'autoocupació, la figura de l'emprenedor, dinàmiques de grup sobre creativitat i utilitat del pla d'empresa, necessaris per a qualsevol projecte empresarial.

Segons declaracions de Jorge Perelló, Regidor Delegat de l'ADL, "estas activitats de sensibilització de la cultura emprenedora s'emmarquen dins de la línia d'estratègica Accions per al Foment de la cultura emprenedora. Amb estes activitats de sensibilització estem buscant estimular l'esperit emprenedor i promoure el desenrotllament de la creativitat en els alumnes, acostar la creació d'empreses en l'àmbit educatiu i obrir nous camins professionals als alumnos."

2014-03-26 ADL cultura emprendedora

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top