Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Les Agències de Desenrotllament Local de Santa Pola i Alacant pretenen aprofitar els punts forts de cada una per a generar sinergies en benefici mutu. Ja estan treballant en projectes concrets i es preveu la firma d'un conveni de col·laboració entre ambdós entitats.

Les gerències dels dos Organisme Autònoms Locals, responsables del desenrotllament local d'ambdós localitats, porten temps treballant en un possible conveni de col·laboració per a optimitzar els recursos d'ambdós organitzacions, tant a nivell intern com extern.

Esta col·laboració es pretén concretar en un conveni entre ambdós organitzacions per a aprofitar els punts forts de cada una d'elles, així com les seues oportunitats externes, en funció de les característiques de cada una d'elles, que com menys són complementàries. Segons el gerent de l'A.D.L. Santa Pola, Pep Mazón, "aunque portem temps treballant sobre esta idea, divendres passat durant una visita a diversos departaments de la Generalitat Valenciana (IVACE i SERVEF) , i a proposta del Gerent de l'A.D.L. d'Alacant, D. Manuel Amorós, decidim iniciar esta col·laboració participant en dos projectes liderats per ellos".

S'està treballant sobre sistemes de gestió interns, sobre recursos materials i humans, així com projectes i programes a compartir en la mesura de les possibilitats i peculiaritats de cada població. Pepe Mazón destaca "el interés que tenen en l'ADL d'Alacant a poder compartir la nostra experiència en temes de gestió de la qualitat i les altres ferramentes informàtiques de gestió propias".

En eixa línia de treball, ja s'ha arribat a un acord de col·laboració en un programa liderat per l'Agència d'Alacant que, junt amb l'E.O.I. (Escola d'Organització Industrial, Fundació Pública del Ministeri d'Indústria) , aplicaran per a la internacionalització de les seues empreses i per a la participació en un cluster sanitari.

La concreció d'estes conversacions possibilitarà a aquelles empreses de Santa Pola que reunisquen les condicions mínimes necessàries per a això, que puguen participar en estos dos projectes en les mateixes condicions que les empreses ubicades a Alacant capital.

Segons el regidor de l'A.D.L. Jorge Perelló, "estas iniciatives són de molt interés per a Santa Pola, perquè l'Agència d'Alacant té gran experiència i capacitat de liderar projectes que també poden servir a les empreses de Santa Pola", i va recalcar la "importancia de sumar esforços en benefici dels ciutadans en general i, de manera particular, en totes aquelles activitats que puguen crear ocupació i riquesa per a les nostres respectives localitats, optimitzant recursos i buscant l'eficiència en les polítiques públiques a favor dels ciudadanos".

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top