Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola, a través de l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola, compte des d'este mes de juny amb un nou recurs de formació cridat "Aula d'higiene alimentaria", que s'ha posat en marxa amb l'objectiu d'oferir una formació especialitzada en matèria de seguretat i higiene alimentària. Va dirigida a totes aquelles persones que necessiten este tipus de formació, exigida hui en dia, per normativa, per a poder treballar en empreses del sector de l'hostaleria, menjars preparats, comerç alimentari, etc...

Segons explica el regidor de l'ADL, Jorge Perelló, "la ADL ha posat en marxa l'aula d'higiene alimentària, atenent a les demandes de formació rebudes en el nostre Servici de Formació i a fi d'oferir, de forma contínua, cursos d'higiene alimentària que es podran realitzar durant tot l'any per mitjà d'una plataforma de cursos on- line, amb un sistema d'aprenentatge flexible i senzill, adaptat a les necessitats reals de cada persona".

Els cursos es realitzen amb metodologia e-learning, i es poden fer des de casa o bé en l'aula d'higiene alimentària, sinó es disposa d'ordinador. Després de finalitzar la formació online, els alumnes realitzen un examen final presencial i, si ho superen, reben el certificat que els acredita en la formació impartida".

L'oferta formativa actual es la següent:

  • Curs de Manipuladors d'Aliments (de baix y alt risc), 20 hores.
  • Curs de Sistemes de Autocontrol basats en Análisis de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC), 50 hores.
  • Píndola de Reciclatge en Higiene Alimentària: Neteja i Desinfecció, 10 hores.

Les persones interessades a realitzar algun d'estos cursos poden sol·licitar més informació o preinscriure's a través del Servici Santa Pola Forma de l'ADL, en el carrer Astilleros Nº 4, telèfon 965417136, o bé a través de la pàgina web www.adlsantapola.es.

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top