Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Fruit de l'acord de col·laboració entre l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola i l'Agència de Desenrotllament Local d'Alacant, l'Ajuntament de Santa Pola participarà en un Pla d'Internacionalització per a les Pimes Alacantines.

El Pla d'Internacionalització té com a finalitat principal facilitar la internacionalització de les Pimes en la província d'Alacant, amb l'objecte de millorar la seua competitivitat per mitjà de la projecció de la seua activitat en l'exterior, sobretot dels sectors productius d'alt valor i el posicionament sostenible en el temps i d'alta capacitat de creixement.

Este Pla d'Internacionalització oferix assessorament gratuït a aquelles empreses que vullguen expandir-se fora d'Espanya permetrà, a les 25 empreses beneficiàries, rebre, durant 10 mesos, un servici gratuït de consultoria i assessorament en l'àmbit de la internacionalització, amb l'objecte de millorar la seua competitivitat per mitjà de la projecció de la seua activitat en l'exterior. Les empreses participants en el Programa no rebran ajudes financeres, sinó que rebran, sense cap cost per a l'empresa, servicis de consultoria. A més es desenrotllaran accions encaminades a la constitució de xarxes de captació i d'operació per a la realització de diagnòstics, dissenys de plans d'acció, i desenrotllament d'implantacions orientades a incorporar la I+D+i a l'empresa; i construcció de xarxes d'empreses i institucions d'intercanvi de coneixements.

Totes aquelles Pymes de Santa Pola interessades a accedir a este pla d'assessorament gratuït en matèria d'internacionalització, hauran de notificar-ho, a l'Agència de Desenrotllament Local de Santa Pola, a través de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o posant-se en contacte amb Inmaculada Jiménez, Tècnic del Departament d'Empreses de l'Agència. El termini de presentació de sol·licituds i entrega de documentació per a la participació en el dit programa finalitza el 31 de juliol.

Segons declaracions de Jorge Perelló, Regidor Delegat de l'ADL, "Siguiendo la tendència de les empreses espanyoles, les PIMES del municipi, han de començar a vendre fora del nostre entorn més pròxim i apostar per la internacionalització dels seus negocios... es per això que, l'Ajuntament de Santa Pola, a través de l'ADL, amb este tipus de projectes volem facilitar-li a les nostres PIMES de la localitat les ferramentes necessàries perquè els seus negocis siguen cada vegada més competitius i oberts, els proporcionem instruments per a eixir de la crisi actual"

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top