Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Des del Servici d'Empreses de l'Agència de Desenrotllament Local, Organisme Autònom Municipal de l'Ajuntament de Santa Pola, s'informa de les noves ajudes dirigides a empreses per contractació de jóvens entre 16 i 24 anys o fins a 29, en cas de persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Estes ajudes formen part del Programa de Garantia Juvenil, iniciativa europea encaminada a la lluita contra la desocupació juvenil. Per a poder optar a elles, les empreses hauran d'estar adherides a l'Estratègia d'Emprendimiento i Ocupació Jove, i per a això hauran de registrar-se en la plataforma corresponent.

Les ajudes van destinades a fomentar tant la contractació indefinida com la formativa, oferint-se bonificacions mensuals en aportació empresarial a la cotització a la Seguretat Social.

El regidor de l'ADL, Jorge Perelló, es mostra "satisfecho amb este nou paquet d'ajudes, ja que beneficia tant a les empreses del municipi com als jóvens de Santa Pola, que actualment es troben sense ocupació i sense formación". A més afig que "desde l'Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, s'està fent un gran esforç per facilitar i acostar a tota la ciutadania estos servicios"

Aquelles persones que desitgen més informació o que estiguen interessats, poden cridar al telèfon 965417136 (preguntar per Inma Jiménez) o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Seu electrònica


Registro

Cita Previa

Prog. Subvencionats

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top