Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

Data: Agost 2015  /  Estat: Tancada

Durant el pròxim mes de Setembre l'ADL de Santa Pola posarà en marxa el Programa (PFCB) de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport cridat Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics en el que participaran 15 jóvens entre 16 i 21 anys.

Este curs tindrà una duració de total de 960h entre les que s'inclouen 134 hores de pràctiques en empreses col·laboradores.

Tal com establix la normativa que regula estos programes (Orde 57/2015, de 21 de maig) és obligatori la cobertura per accidents de l'alumnat i per responsabilitat civil tant de formadors com alumnes. En concret, el segur d'accidents dels alumnes ha de ser efectiu des de l'inici (11/09/2015) fins a la seua finalització (30/06/2016) , i comprendrà almenys la següent cobertura i sempre sense franquícia:

- Assistència mèdica, farmacèutica i hospitalària per quantia il·limitada de qualsevol accident durant l'horari de desenrotllament del programa, incloent el temps necessari per al desplaçament de l'alumne des de la seua residència habitual al lloc d'impartició. El desplaçament haurà de cobrir qualsevol mitjà de locomoció.

- Indemnització mínima de 12.020 euros per defunció i de 24.020 euros per invalidesa permanent derivats d'un accident en el desenrotllament del programa o en el desplaçament.

- Indemnització diària a l'alumne derivada d'un accident en el desenrotllament del programa que produïsca una impossibilitat d'assistència. El període serà des del sèptim dia de baixa i fins a un màxim d'un any. La indemnització mínima serà de 6,61 euros diari

Les quanties d'ambdós tipus d'indemnitzacions seran actualizables, en el seu cas, en les respectives convocatòries anuals.

Aquelles asseguradores que ho desitgen poden presentar PRESSUPOST de pòlissa d'assegurances i de responsabilitat civil amb les característiques anteriors, fins al 31 d'agost de 2015 al següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top