Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

L'Ajuntament de Santa Pola a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, celebra l'entrega de Premis de la V Edició dels Premis Santa Pola Emprén.

Este matí ha tingut lloc, l'acte d'entrega de Premis, en el saló de plens de l'Ajuntament de Santa Pola, amb la presència dels premiats, els consellers d'este Organisme Autònom, i ha sigut presidit per la nostra Alcaldessa i Presidenta de l'Agència de Desenrotllament Local, Sra. Violant Serva Ruiz.

L'objectiu dels premis és distingir i donar a conéixer als nous empresaris de la localitat, i en particular, agrair-los amb l'entrega d'estos premis, als emprenedors el paper essencial que exercixen, per a impulsar el dinamisme econòmic i la creació d'ocupació de la nostra localitat.

Han participat un total d'11 empreses que s'han constituït com a empreses des de l'1 de desembre de 2014 fins al 31 d'octubre de 2015, que tingueren domicili social en la localitat de Santa Pola.

Les empreses premiades son:

- Adiestramiento y peluquería El Perro Feliz.
- Parque de ocio infantial Encantilandia.
- Comercio Falcó.
- Cafetería El Secreto Astillero.
- Restaurante Sapori d´Italia.
- Louse´s Academy.
- Peluquería Antonio Reynolds.
- Estética Noemi Nails.
- Comercio La Camperola.
- Electricidad Lomar.
- Comercio La Boutique de Julieta.

Segons declaracions de Pepe Mazón, Gerent de l'ADL "Estem molt satisfets amb els resultats del nostre Servici d'emprenedors, que enguany ha realitzat 452 assessoraments i ha participat en la creació de 77 noves empreses, amb una generació inicial de 103 llocs de treball, destacant que 43 d'eixes noves empreses van ser atesos pel Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) , la tipologia de les noves empreses de Santa Pola enguany 2015 són 41% activitats de servicis, 30% comerços, 10% hostaleria, 4% construcció i 2% pesca. Al seu torn s'han realitzat 13 activitats per a fomentar la cultura emprenedora en la localitat amb una participació de 473 persones. S'han concedit 2 microcrèdits i s'ha ajudat en la tramitació de 49 subvencions per a emprendedores."

2015 12 21 Premios Emprende

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top