Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

ORATÒRIA
Oratoria


Si desitges realitzar aquest curs, pots emplenar el següent formulari indicant-nos el nivell en el qual necessites formar-te. Una vegada que rebem aquest formulari, ens posarem en contacte amb tu en pròximes convocatòries.


Dades Personals
Altres dades


En compliment del que establix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les dades que vosté ens facilita seran incorporades al fitxer registrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades denominat SANTAPOLA FORMA, de l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, amb la finalitat d’organitzar i gestionar activitats formatives. L’informem que, en el cas que l’activitat formativa estiga subvencionada, es podran comunicar les seues dades personals a l’organisme corresponent als efectes de la gestió d’aquesta. Així mateix, sol•licitem el seu consentiment per a l’enviament de comunicacions informatives i activitats de l’Agència de Desenvolupament Local i de l’Ajuntament de Santa Pola que puguen ser del seu interés.

 

Si ho desitja pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-se per escrit i adjuntant fotocòpia del seu DNI a l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, C/ Drassanes, 4, 03130 Santa Pola (Alacant).


captcha
Powered by BreezingForms

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top