Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

mland

Al maig de de 2019 durant 10 dies tres joves Santapoleras ( Paola Alberto, Camila Raimondo i Patricia Ruiz) i una líder del grup Español (Fini Maciá) han participat en aquest intercanvi juvenil en Larissa (Grècia).

L'objectiu principal d'aquest projecte és ajudar els joves a identificar les competències clau més adequades per a obtindre un treball i encoratjar-los a desenvolupar nous models i tècniques pràctiques per a preparar el seu currículum/ sol·licitud d'ocupació i mantindre una entrevista de treball. També es pretenia potenciar als joves per a descobrir tot el seu potencial en termes d'esperit empresarial, aprofitant les seues habilitats, coneixements i característiques úniques.

En aquest intercanvi juvenil 5 joves espanyoles han treballat conjuntament en aquesta temàtica, amb 25 joves més, de Grècia, Romania, Itàlia i Bulgària el que fa aquest tipus d'intercanvis experiències úniques i vivencials.

Patricia ens comenta "que aquesta experiència li ha suposat un canvi de 360é en la manera de veure i afrontar el món, provocant en ella, una superació personal i una valentia comunicativa que vaig desconéixer, tot a través d'una educació i formació molt creativa ". D'altra banda també ressalta "que es porta amb si una noves amistats meravelloses i úniques".

 

Projecte Prepare and do it

Fotos de l'intercanvi:

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top