Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

cofunded erasmus


Nostra jove santapolera Izar Irazabal, acaba de tornar d'una experiència única a Dinamarca mitjançant les gestions dutes a terme per part del Servei de Voluntari Europeu de l'Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola i Raco JoveJoventut del Ajuntament de Santa Pola a través de l'associació Asociacion Deses-3 per a la realització d'un projecte d'Intercanvi Juvenil de #ERASMUS+ en un típic poble danés conegut com Nysted, juntament amb uns 60 joves de 7 països diferents: Dinamarca, Croàcia, República Checha, Litunania, Sèrbia, Turquia i Espanya.

L'objectiu principal del projecte ha sigut tots els aspectes relacionats amb la immigració i la crisi de refugiats, i d'altra banda l'emigració de la gent jove i la seua connexió amb la desocupació juvenil.

A través d'aquest tipus de projectes, els joves desenvolupen tot tipus d'activitats relacionades amb la temàtica, dinamitzen tallers, comparteixen cultures, tradicions i les seues experiències personals, milloren les habilitats lingüístiques amb l'idioma anglés ja que la convivència és 24 hores, convertint-se en vivències úniques.

L'experiència d'Izar que ens ha compartit hi ha hagut de tot, coses millorables i altres inoblidables, com en qualsevol viatge, però sobretot el que volem compartir en fer-li nostra famosa pregunta:

Izar, Què et portes d'aquesta experiència? –Sens dubte seria la gent, perquè la màgia d'aquests projectes és que sense importar algunes manques, en molt poc temps connectes amb persones meravelloses. I fan que l'experiència siga única i insuperable. Em quede amb ganes de seguir viatjant, seguir aprenent, seguir coneixent i seguir participant en aquesta classe de projectes i qui sàpies si algun dia som capaços d'organitzar un projecte així ... seria meravellós!–

Projecte Umbrella

Fotos de l'intercanvi:

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top