Serveis

Europa UE

Placiutat agenda2030

Acces Novetat

Proveïdors

LLISTA DE DISTIBUCIÓ D´OFERTES D´OCUPACIÓ
L
ista de distribución ofertas empleo


Si estàs interessat o interessada a rebre en el teu correu electrònic les nostres ofertes i informació per a la busca d'ocupació, pots omplir el següent formulari i et subscriuràs a la nostra llista de distribució.

En qualsevol moment podràs donar-te de baixa de la nostra llista a través de l'enllaç que apareixerà al peu de pàgina de cada un dels correus que rebes.


Dades Personals:

De conformitat amb el que establix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les dades que vosté ens facilita seran incorporades als fitxers registrats en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades denominats SANTA POLA COL•LOCA, amb la finalitat de realitzar labors d’inserció laboral. Així mateix, sol•licitem el seu consentiment per a l’enviament de comunicacions informatives i activitats de l’Agència de Desenvolupament Local i de l’Ajuntament de Santa Pola que puguen ser del seu interés.

Si ho desitja, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició si es dirigix per escrit i adjunta fotocòpia del seu DNI a l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, C/ Drassanes, 4, 03130, Santa Pola (Alacant).


captcha
Powered by BreezingForms

ADL Santa Pola
C/Astilleros, 4. 03130
Santa Pola (Alacant)
Tlf: 96 541 71 36
Fax: 96 669 60 39

Seguix-nos també en

Facebook ico Twitter ico Youtube ico Flickr ico Rss ico

Scroll to top